maandag 1 oktober 2012

Spirituele boeken bijeenkomst

 
Wat is het toch heerlijk wanneer je je spiritualiteit met gelijkgestemden kunt delen. Het lijkt mij dan ook erg fijn om middels een spirituele boekenbijeenkomst ervaringen, kennis en visie te delen met anderen.
 
Hoe gaat het in zijn werk: Met een groep van maximaal 4 personen komen we 1 keer per maand maximaal bijeen en bespreken we een boek. Zo krijg ieder voldoende de tijd om het boek thuis te lezen. Wanneer we dan bijeenkomen is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, eventuele oefeningen uit het boek samen te doen, vragen te stellen en met elkaar op zoek te gaan naar antwoorden waar je weer wat van leert, jezelf verrijken met nieuwe kennis of juist naar huis gaan met nog meer vragen die het uitzoek waard is.
 
Deze bijeenkomsten zij bedoeld als: Uitdaging, inspiratie en uitnodiging tot persoonlijke verrijking. Wat is nou mooier om dit met anderen te kunnen delen?
 
Je kunt je per bijeenkomst aanmelden. Bij minimaal 3 personen maximaal 4 wordt een bijeenkomst ingepland. Je dient zelf voor het boek te zorgen.
Het eerste boek waar ik graag mee wil beginnen is:



Paulo Coelho  |Aleph - het begin der dingen|
    


Elke moment is een nieuw begin
 
Kies nu voor verandering. Vind jezelf opnieuw uit. Zet de volgende stap. Experimenteer. Ontdek. Geloof in je dromen. Overwin het onbekende. Blijf vragen stellen en leef bewust. Zo is elk moment een nieuw begin.
Er komt een moment waarop je je afvraagt of je bent waar je wilt zijn en of je doet wat je wilt doen. Aleph, de nieuwe roman van Paulo Coelho, nodigt je uit om in actie te komen.

Sommige boeken lees je, Aleph beleef je.

In een eerlijk en verbazingwekkend persoonlijk verhaal laat Paulo Coelho zien hoe een geloofscrisis hem aanzette tot een zoektocht naar spirituele vernieuwing en groei. Om weer dichter bij God te kunnen komen, laat hij zich leiden door tekens.
Zo trekt hij door Europa, Afrika en Azië. Het is een reis door tijd en ruimte, door verleden en heden, op zoek naar zichzelf. Naarmate hij langer onderweg is, weet Paulo langzaam uit zijn isolement te komen. Zijn ego en trots zet hij opzij en hij staat open voor vriendschap, liefde, geloof en vergeving, zonder angst voor de onvermijdelijke uitdagingen.

Aleph: een letter zonder vorm of klank, daar heb je altijd een tweede letter voor nodig. Aleph staat voor het begin, de oorsprong van alle dingen. Aleph verwijst naar de adem, naar de geest die voorafgaat aan het scheppende spreken. Met de adem begint het leven.

 

Het is de bedoeling dat je eigen boek meeneemt.

Datum bij voldoende belangstelling, nader te bepalen.

Tijdsduur 19:30 - 21:30 uur

Locatie Maassluis, Zuid-Holland

Investering € 11,- per avond incl. koffie/thee/kristalwater exclusief boek(en).
Aanmelding kan per keer.

Aanmelden per mail

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten