woensdag 26 september 2012

Kracht van edelstenen

De kracht van het rijk der mineralen kan ingezet worden wanneer we opzoek zijn naar onszelf. Wanneer we op zoek zijn rust, harmonie binnen onszelf. Mineralen kunnen ons helpen bij het zoeken naar dit interne evenwicht.

De mens onderscheidt zich van de meeste diersoorten door een individueel bewustzijn veroorzaakt door ons ego. Ons ego zorgt bij vele van ons voor dat wij afgescheiden zijn geraakt van onze intuïtie en ons hogere zelf. Dit zie je meestal terug wanneer we ons keuzes alleen nog maken op basis van logische gedachten en argumenten.

Mandela - 7 Chakra kleuren


De functie van onze intuïtie en ons hogere zelf is veelal om ons van tevoren te waarschuwen in geval van onraad, voorspellen van gebeurtenissen en als sturing om de juiste koers in te zetten.

Kristallen en edelstenen hebben het vermogen in zich om deze gebieden weer aan te wakkeren, te bevrijden. Ons te helpen weer bewust te worden van onze intuïtieve vermogens en aan te wakkeren. Te begeleiden bij het durven vertrouwen op die intuïtieve signalen die we oppakken.

Vele van ons krijgen al signalen maar redeneren ze weg met logica, hebben het lef niet om erop te vertrouwen, zijn zich niet bewust van de signalen die tot ons komen.

Wat is het toch fijn te weten dat je hierbij geholpen kan worden met onder andere de hulp de kracht van edelstenen en kristallen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten